Kpn NK baan Almere

BeginPrintE-mailPdf

Het NK baan zit er al weer op. Het was erg leuk en lekker gereden.

Dag 1:

De eerste afstand die gereden werd was de 300m tijdrit. In een tijd van 32,171 kwam ik over de streep en werd daarmee 12e. Op de eerste dag werd ook de afvalkoers gereden. Ook hiermee werd ik 12e.

 

Dag 2:

Dag twee van het nk begon met de 1000m series. Ik ging door naar de halve finale. De finale niet gered en ben uiteindelijk ook hiermee 12e geworden. Na al die 12e plekken moest daar maar is verandering in komen. Met de puntenkoers lukte dat. Na een lekkere race te hebben gereden kwam ik als 7e over de streep.

 

Dag 3:

Alweer de laatste dag van het NK baan. Op deze laatste dag werden alleen nog de 500m series en de aflossing gereden. Bij de 500m series heb ik de halve finale niet gehaald en werd ik 11e. De aflossing reed ik samen met Marieke Kroes en Daphne hendriks. We hebben lekker gereden en haalde daarmee brons. 

Een leuk weekend achter de rug en mooie wedstrijden gezien. Op naar aankomende zaterdag, het NK marathon in Veendam!

130531 NK Baan Almere 5801


 1000 tekens over