Van alles wat

BeginPrintE-mailPdf

De regiowedstrijd van een paar weken terug ging niet echt als verwacht. Ik reed niet goed waardoor ik mij niet plaatste voor het landelijk. Na flink balen toch weer lekker gereden afgelopen week. Ik reed dinsdag en donderdag een wedstrijd in Thialf. Dinsdag reed ik een pr op de 1500 en donderdag op de 500/1500 en 300m pr's. Gister heb ik een marathon gereden op natuurijs samen met Joeri. Het was erg leuk en Joeri ging er zelfs met de winst vandoor. Vandaag heb ik na een hele tijd niet geskeelerd te hebben, weer een keer meegedaan met een indoortraining. Was weer even wennen maar was wel weer leuk. Dus balen van de regio, maar wel weer andere leuke dingen gedaan. Nu nog even wat wedstrijden op de schaats knallen en dan na wat rust het skeelerseizoen weer in.

- 27 Januari 2013 -

 

skateIMG-20130127-WA0022


 1000 tekens over