Mijnten Almere laatste skeelerwedstrijd van het seizoen.

BeginPrintE-mailPdf

Gister heb ik al weer de laatste skeelerwedstrijd van dit skeelerseizoen gereden. Er zijn nog wel wat wedstrijden, maar de belangrijke wedstrijden zijn voorbij en ik ga me nu dus weer op het schaatsseizoen richten.

De wedstrijd begon wat minder met een 4e plek op de tijdrit en een 2e plek op de 1000m inline. Mijn start op de tijdrit ging wat minder en op de 1000m inline was ik niet sterk genoeg. Ik heb me op de afvalkoers wel weer herpakt en werd 1e. Ik reed samen met Maaike Hoogenboom weg, ik had net iets meer over dan Maaike en lapte het peleton. Maaike reed in haar eentje ook goed door en bleef ruim voor het peleton. Zij eindigde als 2e. In het dagklassement werd Maaike 1e en ik 2e.

Na de mijnten wedstrijd werd er ook nog een aflossing gereden. Ik werd door Marc Middelkoop en Tom Mars gevraagd om met hun de aflossing te rijden en we werden 1e. Ik heb tijdens de aflossing de wielen van Skate-Wielen.nl getest (Bont Mayhem) en dat zijn prima wielen om op te rijden in Almere.

Het was weer een leuk dagje en een leuke afsluiter van het skeelerseizoen.

- 8 september 2012 -

 

Mijnten Inline_Cup_Almere_8-9-2012_4431

Gemaakt door: Olaf Lemaire
Gravatar
Edwin Eveleens (10.09.2012)
Heel goed gereden Amber !! In de afvalkoers was je onverslaanbaar. Met de 2e plaats op de 1000m zat je er toch ook heel dicht bij. De aflossing was spectaculair, en leuk om te zien dat je zo snel vertrouwd was met de Bont Mayhem wielen.

Wil jij net als Amber ook de overstap maken naar deze superwielen van Bont ? In de webshop van skate-wielen.nl vindt je nu 'package-deals',dus compleet met de HTB keramische lagers, voor een heel voordelige prijs.

Amber bedankt voor de leuke samenwerking en in 2013 maken we er weer wat van !!!

 1000 tekens over