Internat. skeelertoernooi, Flanders Grand Prix - Europa Cup

BeginPrintE-mailPdf

Dit weekend rijd ik de Flanders Grand Prix in Zandvoorde (Oostende). De eerste twee dagen zitten er al op. Op de eerste dag stond de tijdrit en de afvalkoers voor mijn categorie op het programma. De kadetten opende het toernooi met de tijdrit, ik was de eerste die moest starten. Daarmee ook de eerste op de nieuwe baan. In mijn categorie stonden er 38 rijders aan de start. De tijdrit ging wat minder dan dat ik de afgelopen week had getraind, maar toch nog een redelijke tijd voor mijn doen (32.05) hiermee werd ik 24e. De afvalkoers ging wat beter en daarmee eindigde ik als 12e van de 40. Einde eerste dag.

Vandaag stonden de 1000m series en de puntenkoers op het programma. De series kwam ik door als 2e en kwam daarmee in de halve finale. In de halve finale eindigde ik als 6e en kwam daarmee niet in de finale. In totaal ben ik als 16e geeindigd. Met de puntenkoers werd ik 12e. De puntenkoers ging redelijk maar wel te veel gaten dicht gereden. Nu op naar morgen met de 2000m inline en de aflossing samen met Kirsten en Berber op het programma. Zin in!

- 11-08-2012 -

 DSC02583

       Foto: Marco van Balen


 1000 tekens over